БУҒЛАНИШ ВА КОНДЕНСАЦИЯ МАВЗУСИНИ ЎҚИТИШДА ЭКОЛОГИК ТУШУНЧАЛАРНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Очилов, Ш.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Ушбу мақолада фанлараро боғланиш асосида «Буғланиш ва конденсация» мавзусини ўқитишда экологик тарбия бериш методикаси ёритилган.
Keywords: буғланиш; конденсация; тўйинган буғ; тўйинмаган буғ; температура; табиат ҳодисалари; тупроқ; ўсимликлар; атмосфера; Қуёш сув чучуткичлари