ИНТЕРНЕТ КАК ИСТОЧНИК РАЗВИТИЯ НАУЧНО - ТВОРЧЕСКИХ СПОСОБНОСТЕЙ МОЛОДЁЖИ В ПРОЦЕССЕ НЕПРЕРЫВНОГО ОБРАЗОВАНИЯ - Назарова, Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада замонавий таълим тизимининг ўзига хослиги тавсифланган. Таълим жараёнида ўқитувчининг ўрни асосий қадрият сифатида аниқланган Педагогнинг ахборотлашган жамият билан ўзаро алоқасининг қиймати таъкидланган. Ижодий ва тадқиқотчилик фаолиятлари кесимида профессионал-педагогнинг асосий вазифалари аниқланган.
Keywords: шахс; инновацион жараён; ахборотлашган жамият билан ўзаро алоқа; тадқиқот вазифалари; янги жамият педагоги