TALABALARNING INTERNET TARMOG`IDA AXBOROTLAR BILAN ISHLASHI KO`NIKMALARINI SHAKLLANTIRISHNING PEDAGOGIK JIHATLARI - Xujaniyozova, Z.O. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Ushbu maqolada uzluksiz ta’lim tizimida yoshlarning axborot madaniyatini shakllantirish, axborotlarning davlat, jamiyat manfaatlariga ta’siri, o`quvchi- yoshlarning axborot madaniyatini shakllantirishda qo`llaniladigan usullar, internet tarmog`idan foydalanish, axborotlarning inson psixologiyasiga ta’siri haqida so`z yuritilgan.