ЎҚУВЧИЛАРНИ КАСБ-ҲУНАРГА МАҚСАДЛИ ЙЎНАЛТИРИШ МЕХАНИЗМЛАРИ (“Мўйноқ” кичик саноат зонаси мисолида) - Хайдаров, О. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада мамлакатимиз ҳудудларини давлат дастурлари асосида ривожлантириш истиқболларидан келиб чиқиб, ҳудудларда ўқувчиларни касб-ҳунарга мақсадли йўналтириш механизмлари таҳлиллар асосида ёритилган.
Keywords: кичик саноат зонаси; меҳнат ресурслари; истиқбол кўрсаткичлари; касб-ҳунарга мақсадли йўналтириш; инвестиция; тадбиркорлик субъектлари; аҳоли бандлиги