КОММУНИКАТИВНЫЕ ИГРЫ В ОБУЧЕНИИ АНГЛИЙСКОМУ ЯЗЫКУ - Авезимбетова, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Ушбу маколада инглиз тилини ўкитиш жараёнида кўлланиладиган коммуникатив ўйинларнинг роли ва ахамияти хакида сўз боради. Дарс жараёнида грамматик ва лексик ўйинларни самарадор қўллаш, ўкитиш сифатини орттиради.
Keywords: коммуникатив уйинлар; грамматик ва лексик уйинлар; метод ва уйинлар максади