ИСПОЛЬЗОВАНИЕ НОТНОГО РЕДАКТОРА «SIBELIUS» ДЛЯ АКТИВИЗАЦИИ И ИНТЕНСИФИКАЦИИ ПРОЦЕССА ОБУЧЕНИЯ СТУДЕНТОВ МУЗЫКАЛЬНОГО НАПРАВЛЕНИЯ - Абылова, Г.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада мусиқий таълим йўналиши талабаларининг ўқув жараёнини фаоллаштириш, интенсификациялаш учун ва шу билан бир қаторда келажак иш фаолиятида «Sibelius» дастурини ўрганиш ва фойдаланиш усуллари таклиф этилади.
Keywords: компьютер технологиялари; ўқитиш шакллари; интенсификациялаш; фаоллаштириш; нота; нота муҳаррирлари; Sibelius дастури