ПРОГРАММА ВНЕАУДИТОРНЫХ ЗАНЯТИЙ В ПЕДАГОГИЧЕСКОМ ВУЗЕ – СОЦИАЛЬНО-КУЛЬТУРНАЯ КОМПЕТЕНЦИЯ УЧИТЕЛЯ АНГЛИЙСКОГО ЯЗЫКА - Абдимуратова, Н.П. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада бўлажак чет тили ўқитувчисининг ижтимоий-маданий компетенциясини синфдан ташқари дарс жараёнида бойитиш, такомиллаштириш ва мазмунан тизимли, мақсадли тадқиқ қилиш ҳақида сўз боради.
Keywords: таълим; технология; дарс усуллари; шакли; педагогик тизим; бўлажак чет тили ўқитувчисининг ижтимоий, маданий компетенцияси