АМИР ТЕМУР ВА ТЕМУРИЙЛАР ДАВРИДА АЁЛЛАРНИНГ ИЖТИМОИЙ МАВҚЕИ ТАРИХШУНОСЛИГИДАН - Абдуллаева, Я.; Абдуллаева, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Ушбу мақолада Амир Темур ва темурийлар даврида хотин-қизларнинг жамият тараққиётидаги ўрни ва аҳамиятига бағишланган баъзи асарлар таҳлилига алоҳида урғу берилган.
Keywords: Амир Темур; темурийлар; маликалар; аёллар; таълим; тарбия