ТОПЫРАҚТЫҢ ЭЛЕМЕНТЛИК ҚУРАМЫНА МӘДЕНИЙ ЕГИНЛЕРДИҢ ТӘСИРИ - Жумамуратов, А.; Жумамуратов, М.А.; Сыдиков, И.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада ҳар хил маданий экинларни экканда тупроқда микроэлементларнинг ўзгариши ҳолати нейтрон-фаол таҳлил методи асосида ўрганилди.
Keywords: микроэлемент; тупроқ; маданий ўсимликлар; нейтронфаол таҳлил; математик моделлаштириш