ТАЛАБАЛАРДА ИЖТИМОИЙ ФАОЛЛИКНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ МОҲИЯТИ ВА ФУНКЦИЯЛАРИ - Раҳманова, М.Қ. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақолада педагогик таълим жараёнида талабаларда ижтимоий фаолликни шакллантиришнинг моҳияти ва функциялари ҳақида фикр юритилган. Шунингдек, муаллиф талабаларда ижтимоий фаоллик кўникмаларини шакллантириш бўйича ўз тавсияларини бериб ўтган.
Keywords: ижтимоий фаоллик; моҳият; зарурият; долзарб; ўйин; муаммо; функция; кўникма