МИЙНЕТ САБАҒЫНДА ЭЛЕКТРОМОНТАЖ ЖУМЫСЛАРЫ БОЙЫНША АЙЫРЫМ ШЫНЫҒЫЎЛАРДЫ ТЕХНОЛОГИЯЛЫҚ КАРТА ТИЙКАРЫНДА ӨТИЎ МЕТОДИКАСЫНЫҢ ӨЗГЕШЕЛИКЛЕРИ - Курманов, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақолада календар-тематика режа асосида ишлаб чиқилган технологик карта асосида электр тоги, ўндан фойдаланиш соҳалари тўғрисида ўқувчиларга элементар маълумотлар бериш орқали электр энергияси манбайи ва электр токининг тәбияти ҳақида сўз этилган.
Keywords: электр энергияси генераторининг харакатланувчи модели; аккумуляторлар; гальваник элементлар; истъемолчилар