БАЛАНЫҢ РАЎАЖЛАНЫЎЫНА КОМПЬЮТЕР ТЕХНОЛОГИЯСЫНЫҢ ТӘСИРЛЕРИ - Кеўнимжаева, Г.П. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Ушбу мақола компьютернинг бола саломатлигига таъсирига бағишланиб, болаларнинг компьютердан ҳаддан зиёд кўп фойдаланганда соғлигига ва ривожланишига таъсири ўрганилади.
Keywords: болалар; компьютер; интернет; ахборотларни ўзлаштириш; бола саломатлиги; компьютер богланиши