РАЗЛИЧНЫЕ УРОВНИ ТВОРЧЕСКОГО САМОРАЗВИТИЯ СТУДЕНТОВ - Кадырова, М.Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мазкур мақола инсон шахсининг ижодий қобилиятларини ривожлантириш, барча таълим жараёнларида шахсий қобилиятлар масалаларини, касбий тайёргарлигини, шахсий ижодий қобилиятлар шаклланишининг мураккаб самарадорлигини, талабаларнинг ижодий қобилиятларининг баъзи компонентлари инсон ижодий фаолиятида намоён бўлиши жараёнлари очиб берилган.
Keywords: креатив; ўхшаш; шахсга хос; ижодкор шахс; шаклланиш