ИННОВАЦИОННАЯ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ – СТАНОВЛЕНИЕ, РАЗВИТИЕ, СТРУКТУРА - Аймухаммедова, Т.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Ушбу мақолада «инновация» сўзининг келиб чиқиши, инновацияларнинг пайдо бўлиш сабаблари, шаклланиши, ривожланиши, шунингдек инновацион фаолиятнинг инсоният тараққиёти ривожланишидаги ўрни ҳақида маълумотлар келтирилган. Янгиликларни ўрганувчи илм – инноватиканинг келиб чиқиши ва педагогик инновацияларнинг таълим тизимини тубдан ислоҳ қилишдаги ўрни ҳақида батафсил маълумот келтирилган.
Keywords: инновация; инноватика; янгилик; таълим-тарбияни модернизациялаш