ЛАКУНАРНОСТЬ СОЦИОКУЛЬТУРНОЙ ТРАДИЦИИ ВЫРАЖЕНИЯ МЕСТОИМЕНИЙ «Я» И «МЫ» В АНГЛИЙСКОМ И РУССКОМ ЯЗЫКАХ - Жумамуратова, Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Бу маколада «мен» олмошининг ҳар хил тилларда ҳар хил қўлланилиши ва унинг рус тилида грамматик жиҳатдан ёзилиши тартиби кўрсатилган. Ҳар бир миллатнинг менталитетига мувофик «мен» олмошининг қўлланилиши куриб чиқилган.
Keywords: олмош; грамматик; стилистик; фразеологик; маданият; ижтимоий-маданий қоида