ЭФФЕКТИВНОСТЬ ГРУППОВОЙ ФОРМЫ РАБОТЫ В УЧЕБНОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ - Абдуллаева, Р.А.; Джуманиязова, Н.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақола номутахассис факультетларда ўқувчиларни рус тилига самарали ўргатишда жамоавий шаклда дарслар ўтказиш масалаларига бағишланган. Макола чет тилларини ўрганиш методикасининг долзарб муаммоларини қамраб олган.
Keywords: коммуникация (алока); жуфтликларда ишлаш; ўзаро таъсир; фаоллаштириш; тажриба; тезкор гурух; уч кишилик гурух; кичик гурух