НЕКОТОРЫЕ АСПЕКТЫ СУДЕБНО-МЕДИЦИНСКИХ ЭКСПЕРТИЗ ПРИ ДОРОЖНО-ТРАНСПОРТНЫХ ПРОИСШЕСТВИЯХ - Дальжанов, Б.М.; Султанов, М.К.; Еримбетова, З.Б.; Бекжанова, Г.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Маколада суд-тиббий травматологиянинг перспектив йўналиши, транспортдан жароҳатланишнинг ўзига хос механизми, морфологик хусусиятлари хамда транспорт турига караб диагностик бахолаш масалалари баён қилинган.
Keywords: суд тиббиёти; суд-тиббиёти экспертизаси; травматизм; транспорт травмаси; йўл ҳаракати ҳодисалари; автотравма; мототравма