METHODICAL CONCEPTS OF MONITORING MODEL IN GENERAL SECONDARY EDUCATION SYSTEM - Vakhobov, M.M. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Ушбу мақолада ўқучиларда билим, кўникма ва компетенцияларни баҳолаш шакллантирувчи баҳолаш принциплари, таълим сифати мониторингини моделлаштириш масалалари юритилган. Шунингдек, ўқитувчиларда шакллантирувчи баҳолашга доир, кўникмалар хосил қилиш жараёнлари таҳлил этилган.
Keywords: тадқиқот; тенденция; сифатни баҳолаш; моделлаштириш; модель; ўмумий ўрта таълим