ТАЪЛИМ ВА ТАРБИЯ ЖАРАЁНИДА ЎҚУВЧИ-ЁШЛАР МАЪНАВИЯТИНИ ОММАВИЙ АХБОРОТ ВОСИТАЛАРИ АСОСИДА ШАКЛЛАНТИРИШ ТЕХНОЛОГИЯСИ - Тайлакова, Ш.Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақолада таълим-тарбия жараёнида ўқувчи-ёшлар маънавиятини оммавий ахборот воситалари асосида шакллантириш айни даврнинг долзарб масалаларидан бири эканлиги ҳақида фикр юритилган.
Keywords: фуқаролик жамияти; таълим; тарбия; ғоявий тарбия; ўқувчи-ёшлар; оммавий ахборот воситалари; ТВ; радио; интернет