КЕЧИРИМЛИЛИК ВА БАҒРИКЕНГЛИК ФАЗИЛАТИ ОЛИЙ ҚАДРИЯТ СИФАТИДА - Жуманазарова, Д.У. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақолада халқимизга хос буюк инсоний фазилатлар-кечиримлилик, бағрикенглик, муҳаббат, етим-есирларга ғамхурлик кабилар ҳақида гап боради. Бундай фазилатлар тарихий воқеалар, ҳозирги мамлакатимиз олиб бораётган сиёсий вазиятлар билан изоҳланади.
Keywords: қадриятлар; кечиримлилик; бағрикенглик; ҳиммат; инсоний фазилат; амнистия; қалби дарё; кенг феъл; миллий рух; ҳалол меҳнат