МЕТОДЫ ИССЛЕДОВАНИЯ ТОЛЕРАНТНОСТИ У СПЕЦИАЛИСТОВ СИСТЕМЫ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ - Абидова, З.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Ушбу мақолада толерантлиликни тавсифлаш бўйича илмий адабиётларда мавжуд методлар таҳлил қилинган. Муаллиф соғлиқни сақлаш тизими мутахассислари орасида толерантлиликни аниқлашга қаратилган психодиагностик методикалар комплексини таклиф этган.
Keywords: толерантлилик; тадқиқот; метод; сифат; диагностика; даража