КӨРКЕМ ӘДЕБИЯТ – СӨЙЛЕЎ МӘДЕНИЯТЫМЫЗДЫ ЖАҚСЫЛАЎ ҚУРАЛЫ СЫПАТЫНДА - Пазылов, М. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақолада ҳозирги давр нутқий лексиконимизда қулланаётган айрим ноўрин сўзларни бадиий асарлар тилини ўрганиш орқали бартараф қилиш шу орқали нутқимизни такомиллаштириб бориш масалалари ҳақидаги мулоҳазалар Т.Қайипбергенов трилогиясининг «Бахтсизлар» романи мисолида таҳлил қилинди.
Keywords: ота; она; оға; янга; келинойи; телпак; арава