SPEAKING ACTIVITES AND GAMES USED IN TEACHING FOREIGN LANGUAGE - Elmuratova, Z.KH. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақолада ўқитишнинг муҳим босқичи ҳисобланган гапириш хакида сўз юритилади, Мақола муаллифи чет тилини ўрганувчиларга гапириш машғулотларини қандай ўтказиш ҳакида ўз фикрини баён этади. Гапириш топшириқлари материални ўзлаштиришга,шу жумладан, талабаларнинг билимини текширишга ва баҳолашга хизмат қилади.
Keywords: тил; билим; гапириш; топшириш; имконият; нутқ; тараққиёт; фойдали; хотира; алоқа