И.ЮСУПОВ ШЫҒАРМАЛАРЫНДА ФРАЗЕОЛОГИЯЛЫҚ СӨЗ ДИЗБЕКЛЕРИНИҢ ЖУМСАЛЫЎ ӨЗГЕШЕЛИГИ - Алламбергенова, Г.А.; Уснатдинова, А.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақолада И.Юсупов шеърларида фразеологик ибораларнинг қўлланиш ҳусусиятлари ўрганилган ва уларнинг образлиликни ифодалаш имкониятлари очиб берилган.
Keywords: фразеологизм; сўз таркиби; семантик маъно