ATROF MUHITNI MUHOFAZALASHNING DOLZARBLIGI - Berdimbetova, A. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Atrof-muhitni muhofazalash va tabiiy imkoniyatlardan ratsional foydalanish, atrof-muhitning ifloslantirilishiga barham berish, mamlakat barcha jamoatchiligini ekologik bilimlarga o`qitish va tarbiyalash.