ЁШ КУРАШЧИЛАРГА ТЕХНИК ВА ТАКТИК ҲАРАКАТЛАРНИ ЎРГАТИШДА ЖИСМОНИЙ МАШҚЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ УСЛУБЛАРИ - Нурышов, Д.; Есемуратов, С. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақолада ёш курашчиларнинг техник ва тактик ривожланиши асослари ҳақида сўз юритилади.
Keywords: кураш техника ва тактика; умумий ривожлантирувчи машқлар; куч-қувват; чидамлилик; чаққонлик; тезлик