ЁШ КУРАШЧИЛАРНИНГ ЖИСМОНИЙ СИФАТЛАРИ ВА УЛАРНИНГ ФИЗИОЛОГИК ХУСУСИЯТИ - Еримбетов, Б.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақолада ёш курашчиларни мусобақаларга тайёрлашда уларнинг жисмоний сифатларини ривожлантириш ва физиологик хусусиятларини инобатга олиш масалалари таҳлил қилинган. Шунингдек, машғулотларни ташкил қилишда ёш спортчиларнинг салоҳияти муҳим аҳамият касб этиши илмий асосланган.
Keywords: жисмоний тарбия ва спорт; саломатлик; кураш; физиологик хусусиятлар; жисмоний сифатлар; машғулотлар