МЕКТЕПКЕ ШЕКЕМГИ ЖАСТАҒЫ БАЛАЛАРДА ОЙЫННЫҢ ПСИХОЛОГИЯЛЫҚ ЖАҚТАН ӘҲМИЙЕТИ - Маткаримова, М. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Ушбу мақола мактабгача ёшдаги болалар тарбиясида ўйин фаолияти ва ўйинчоқларнинг тутган ўрни, болаларнинг ёш даврларида ўйинчоқларни туғри танлаш ҳусусида ота-оналарга маслаҳатлар, бола тарбиясида эртакларнинг моҳияти кўрсатиб берилган.
Keywords: болалар ўйинлари; ўйинчоқларнинг аҳамияти; эртаклар; бола тарбияси; билиш жараёнларининг аҳамияти