«ХУДОЖЕСТВЕННЫЕ ЦЕННОСТИ УЗБЕКИСТАНА» НА ВНЕАУДИТОРНЫХ ЗАНЯТИЯХ В ПЕДАГОГИЧЕСКИХ ВУЗАХ - Ахмедова, Н.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Ушбу ишда талабаларнинг Ўзбекистон бадиий маданиятига қизиқишини шакллантиришнинг назарий педагогик асослари, унинг талабаларни тарбиялашдаги ўрни ва йўналиши кўриб чиқилган.
Keywords: бадиий маданият; маънавийлик; бадиий кадриятлар; қизиқиш; амалий-декоратив санъат; қадимий-меъморчилик санъати; рассомлик миниатюралари; тасвирий санъат; кулолчилик; бадиий мерос