ТАЪЛИМ СИФАТИ МЕНЕЖМЕНТИНИНГ ТАШҚИ ВА ИЧКИ НАЗОРАТ МЕХАНИЗМЛАРИ - Юлдашев, М. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Ҳорижий мамлакатларда қўлланилаётган таълим сифати менежментининг ташқи ва ички баҳолаш механизмларини мамлакатимиз халқ таълими ходимлари малакасини ошириш тизимида таълим сифатини баҳолаш мезонларига татбиқ этилиши мумкинлиги нуқтаи-назаридан таҳлилий мулоҳазалар баён этилган.
Keywords: таълим сифати; сифат менежменти; назорат; баҳолаш; ташқи; ички; сифат мониторинги; сифат кафолати; таълим дастури; ўқитиш методи; ўқитиш шакллари; ўқув-услубий таъминот