AKSONOMETRIK PROYEKSIYALARNI O‘QITISHDA SIFAT VA SAMARADORLIKKA ERISHISH OMILLARI - Valiyev, A.N.; Mardov, S.; Esboganova, B.D. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Mazkur maqolada o‗quvchilarning fazoviy tasavvuri va tafakkurini rivojlantirishda aksonometrik proyeksiyalar mavzusining o‗rni va uni o‗qitish metodikasi yoritib berilgan.