КРУЖКОВАЯ РАБОТА ПО ИНОСТРАННОМУ ЯЗЫКУ КАК ПОЛОЖИТЕЛЬНЫЙ ФАКТОР ФОРМИРОВАНИЯ СОЦИОКУЛЬТУРНОЙ КОМПЕТЕНЦИИ - Садуллаева, А.Н.; Реймбаева, А.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақолада инглиз тили фанидан тўгарак ишларини олиб бориш, умумтаълим мактаблари ўқувчиларида ижтимоий-маданий компетентликни ташкиллантиришнинг ижобий омили сифатида қаралади. Тўгарак ишлари чет тилларини ўрганишни асосли олиб боришга ёрдамлашади ва ўқувчиларнинг ижодий қобилиятларининг ривожланишига кўмак беради.
Keywords: ижтимоий-маданий компетенция; тўгарак ишлари; кўникма ва малака; бадиий адабиёт; ташаббус; фантазия; мушоҳада