ВОДОРОД ТЕМАСЫН ОҚЫТЫЎДА «ЗИГ-ЗАГ» МЕТОДЫНАН ПАЙДАЛАНЫЎ - Меңлимуратова, З. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақолада химия фанидан «Водород» мавзусини ўқитишда интерактив методлардан фойдаланиш ҳақида сўз боради. Ушбу мавзўни ўқитиш юзасидан тарқатма материаллар тайёрланган. «Зиг-заг» методи талабалар билан кичик, гурухларда ишлашга, талабаларнинг материални тез ўзлаштиришига ёрдам беради. «Водород» мавзуси бўйича «Зиг-заг» методидан фойдаланиш усуллари ишлаб чиқилган.
Keywords: интерфаол усулда ўқитиш; «Зиг-заг» методи; кимёвий тушунчалар; кимёвий реакциялар; электрон конфигурация; элементнинг физикавий ва кимёвий хоссалари