ДИСКУРС ТАЛҚЫЛАЎ ЖАНРЛАРЫН ОҚЫТЫЎДА БАҲАЛАЎ ӨЛШЕМИ ӨЗГЕШЕЛИКЛЕРИ: «PRESETT» (КЕЛЕШЕК ИНГЛИС ТИЛИ ОҚЫТЫЎШЫЛАРЫН ТАЯРЛАЎ ПРОЕКТИ) ТӘЖИРИЙБЕСИНЕН - Мамырбаева, Д.; Даўлетмуратова, Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақолада «PreSETT» программаси асосида ўқитилаетган дискурс таҳлили фанини ўқитишда талабалар билимларини баҳолашда альтернатив баҳолашнинг аҳамияти ва самарадорлиги туғрисида сўз этилган.
Keywords: халқ таълими; кўникма; баҳолаш; портфолио; дискурс таҳлил; жанр; ёзма; оғзаки