EFFECTIVE STRATEGIES FOR MAINTAINING MOTIVATION - Koyshekenova, T.; Tajetdinova, A. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақолада инглиз тилини ўқитиш жараёнида ўқувчиларнинг қизиқишларини орттиришнинг самарадор усуллари таърифланади. Ўқитувчиларнинг дарсларда хар хил усуллардан ўринли фойдаланиши тил ўрганишда ўқувчиларнинг яхши натижаларга эришишига ёрдам беради.
Keywords: мотивация; аниқ мақсад; гармония ҳосил қилиш; жуфт бўлиб ишлаш; гурух бўлиб ишлаш; ролли ўйинлар; аудио-визуал материаллар; хатоларни тузатиш