ИЛИМИЙ - ПЕДАГОГИКАЛЫҚ ИЗЕРТЛЕЎ МЕТОДЛАРЫ - Ешмуратов, Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақолада илмий – педагогик тадқиқотларнинг асосий методларининг мазмун моҳияти ва тадқиқот самарадорлигини таъминлашдаги аҳамияти очиб берилган. Шунингдек, илмий тадқиқот ишлари билан шуғулланувчи инсонларнинг зарур маънавий – интеллектуал фазилатларига эътибор қаратилган.