ЎҚУВЧИЛАРДА АХБОРОТ ТАҲДИДИНИНГ ОЛДИНИ ОЛИШ УСУЛЛАРИ - Ёзиева, У. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мазкур мақолада умумий ўрта таълим муассасалари ўқувчиларида зарарли ахборот таҳдидининг олдини олиш бўйича олиб бориладиган йўналишлар вазифалари ва йўл-усуллари ҳақида фикр юритилган.
Keywords: ахборот; ахборот таҳдиди; зарар; хавф; хавфсизлик; ўқитувчи; ўқувчи; таълим-тарбия; иммунитет; дарсдан ташқари машғулот