МЕТОДИЧЕСКИЕ ОСОБЕННОСТИ И ХАРАКТЕР ФОРМИРОВАНИЯ ПОНЯТИЙ ПО ХИМИИ - Бектурганова, З.К.; Жумамуратов, Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақолада органик кимё тушунчаларининг шакллантирилиши, узлуксиз ривожланиш принциплари, кимёвий тузилиши, электрон ва фазовий тузилишлар таҳлил этилади.
Keywords: мантиқий жараёнлар; аниқ ва абстракт муносабатлар фарқи; шакллантирилиши; мундарижа; билиш жараёни аҳамияти