ИДЕОЛОГИЧЕСКИЙ ИММУНИТЕТ КАК ПРОФЕССИОНАЛЬНОЕ КАЧЕСТВО СОТРУДНИКА ТАМОЖЕННЫХ ОРГАНОВ - Акрамова, Ш.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Ушбу мақолада ҳуқуқ-тартибот органлари ходимларининг шахсий сифатлари соҳасидаги замонавий илмий тадқиқотлар таҳлил этилган. Божхона органи ходими мафкуравий иммунитетининг мазмуни ва структураси аниқланган, бу эса қуйидаги таркибий қисмларда мавжуд: конгитив, ҳиссий, интелектуал-иродавий ва конантив.
Keywords: мафкуравий иммунитет; шахс сифатлари; таможня органи; когнитив; мотивация; мотивацион-қадриятларга мулжал; томожня ходими фаолияти; касбий сифатлар