АТРОФ ТАБИИЙ МУҲИТНИ РАДИАКТИВ МОДДАЛАР БИЛАН БОҒЛИҚ ЧИҚИНДИЛАРНИНГ САЛБИЙ ТАЪСИРЛАРИДАН ҲУҚУҚИЙ МУҲОФАЗА ҚИЛИШ - Бабаназаров, К.Р.; Кутлымуратов, Ф.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақола атроф табиий муҳитни радиактив моддалар билан боғлиқ радиоактив чиқиндилардан ҳуқуқий муҳофаза қилиш масалаларига бағишланган. Ушбу мақолада мазкур соҳадаги миллий қонун ҳужжатларининг амал қилиш механизмлари ўрганилади.
Keywords: радиациявий хавфсизлик; радиоактив чиқиндилар; радиоактив нурланиш; хавфли ишлаб чиқариш объектлари