BOShLANG‘ICh SINF ONA TILI DARSLARIDA O‘QUV-BILUV MATERIALLARIDAN FOYDALANISh USULLARI - Ilyasova, Zamira Uzakbaevna; Sarieva, Munira Ramatillaevna (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Maqolada boshlang‘ich sinf ona tili darslarida o‘quv-biluv materiallaridan foydalanish usullari yoritilgan. Dars jarayonida o‘quv materiallarini samarali tanlash, ularni pedagogik texnologiyalar asosida qo‘llash hamda interfaol va didaktik usullardan foydalanish orqali o‘quvchilarning bilim olish faolligini oshirish masalalari tahlil qilingan. Shuningdek, o‘quvchilarning yosh va individual xususiyatlarini hisobga olgan holda o‘quv materiallarini tizimli va izchil tashkil etishning ahamiyati asoslab berilgan.