БОЛАЛАР ТАРБИЯСИДА ХАЛҚ ПЕДАГОГИКАСИ НАМУНАЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ - Абдалиева, Перуза Исаевна (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Мақолада оила тарбиясида қорақалпоқ халқ педагогикаси намуналаридан фойдаланиш орқали болаларни ҳар томонлама баркамол инсон этиб тарбиялаш вазифалари ҳақида сўз боради.