БАКАЛАВРИАТ ТАЛАБАЛАРИНИНГ ЎҚУВ ФАОЛИЯТИДА УСЛУБИЙ МОТИВАЦИЯ ВОСИТАЛАРИНИНГ ХУСУСИЯТЛАРИ - Кощанова, Гулбахар Кутлымуратовна (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Мақолада бакалавриат босқичи талабаларининг ўқув мотивациясини шакллантириш ва ривожлантиришга қаратилган методик воситалар ёритилган. Муаллиф дидактик воситалар, педагогик технологиялар ҳамда ўқув фаолиятини фаоллаштирувчи усуллар таҳлил қилади. Шунингдек, талабаларнинг индивидуал хусусиятларини инобатга олган ҳолда таълим жараёнини ташкил этиш бўйича амалий тавсиялар келтирилган.