ТАЛАБАЛАРДА КАСБИЙ ИДЕНТИКЛИКНИ ТАДҚИҚ ЭТИШГА ГЕНДЕР ЁНДОШУВ - Рахмонова, Гузал Жамшидовна (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Мақолада талабаларнинг касбий идентиклиги уларнинг ўқув, касбий ва социомаданий муҳитга мослашувининг мезони ва натижаси сифатида таҳлил қилинади. Унинг ички зиддият, хавотир ва ишончизликни енгишда аҳамият кўрсатган. Шунингдек, касбий идентиклик шаклланишидаги гендер фарқлари ёритилган.