АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ ЙЎНАЛИШИ ТАЛАБАЛАРИГА ИНГЛИЗ ТИЛИНИ ЎҚИТИШ МЕТОДИКАСИНИ CLIL ЁНДАШУВИ АСОСИДА ТАКОМИЛЛАШТИРИШ (қорақалпоқ гуруҳлари мисолида) - Сейтназарова, Шахноза Айназаровна (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Мақолада ахборот технологиялари йўналиши талабаларига инглиз тилини ўқитиш методикасини CLIL (Content and Language Integrated Learning) ёндошуви асосида такомиллаштириш хусусиятлари кўриб чиқилади. Ушбу ёндошув фан мазмуни ва хорижий тилни интеграция қилишни назарда тутади, бу эса талабаларнинг касбий ҳамда тил компетенцияларини бир вактнинг ўзида ривожлантириш имконини беради.