TA’LIM KLASTERIDA O‘QUV-TARBIYAVIY JARAYON SIFATINI NAQShBANDIYA TA’LIMOTI ASOSIDA TAKOMILLAShTIRIShNING KONSEPTUAL MODELI - Ubaydova, Vazira Erkinovna (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Maqolada ta’lim klasteri sharoitida o‘quv-tarbiyaviy jarayon sifatini takomillashtirish masalasi Naqshbandiya ta’limotining ma’naviy-axloqiy, mehnatga yo‘naltirilgan va ijtimoiy mas’uliyatga asoslangan g‘oyalari bilan uyg‘un holda tahlil qilinadi.