ИНТЕГРАЦИЯЛАШГАН ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ДАРСЛАРИНИ ЛОЙИҲАЛАШНИ АЛГОРИТМЛАШ - Реймбаев, Ақилбек Муратбаевич (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Мақолада интеграциялашган жисмоний тарбия дарсини лойҳалашни алгоритмлаштириш масалалари кўриб чиқилган. Ўкув жараёни самарадорлигини оширишга қаратилган замонавий педагогик ёндашувлар, рақамли технологиялар ва фанлараро интеграция усуллари ёритилган. Тадқиқотда жисмоний тарбия тизимида инновацион таълим технологияларининг аҳамияти асослаб берилган.