GLOBAL TARMOQDA IShLAShNI TAShKIL ETISh. TIBBIY-BIOLOGIK AXBOROTLARNI MAVZULAR BOʻYIChA QIDIRISh UChUN VEB BRAUZERLARDAN FOYDALANISh - Sayfullayev, Ramziddin Fazliddin oʻgʻli; Bozorov, Erkin Xojiyevich (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Maqolada global tarmoqda ishlashni tashkil etishning asosiy jihatlari, tibbiy-biologik axborotlarni izlashda veb brauzerlarning tutgan oʻrni va ularning samarali qoʻllanilishi haqida soʻz yuritiladi. Shuningdek, maqolada “Blits-soʻrov” metodi asosida tashkil etilgan oʻquv jarayoni boʻyica ilmiy tadqiqot tajribalari natijalari bayon etilgan. An’anaviy va interaktiv metodlar oʻrtasidagi samaradorlik tahlili statistik asosda yoritiladi.