TALABALARNING O‘ZINI ANGLAShI PROFESSIONAL RIVOJLANIShNING OMILI SIFATIDA - Dawkeeva, Aydin Oralbaevna (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Bu moqalada o‘ziga ishonchning asosiy psixologik asosi, shaxsning o‘z kuchli va zaif tomonlarini, shuningdek, o‘ziga xos qobiliyatlarini aniqlay olishi haqida ilmiy-nazariy ma’lumotlar berilgan.