MAHALLA – TARBIYA O‘ChOG‘I - Pirniyazova, Miyrxan Kuniyazovna (SCIENCE and SOCIETY, 2026)
Maqolada bolalar va yoshlarni axloqiy tarbiyalashda mahallaning o‘rni ko‘rib chiqiladi. Unda mahallaning boy an’anaviy tajribasining oila va jamiyatni uyg‘unlashtirish borasidagi xizmatlari ham muhokama qilinadi.